2014-07-21 09:04:04• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az erő önnel van

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránuszi hatások miatt igencsak felpöröghetnek ön körül az események. Hirtelen azon kaphatja magát, hogy bár semmit nem tett érte, minden megváltozott ön körül. Lovagolja meg a felbukkanó karrier-lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kerülje a nyílt konfrontációt, mert ha igazságtalannak érzi is a támadást, akkor is ön húzhatja a rövidebbet. Anyagi érdekből tanuljon meg nyelni. Igaz, ez előbb utóbb krónikus torokgyulladást okozhat. Legalább fagyit ne nyaljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A gondok most szerencsét hozhatnak. Ha bezárult egy kapu, kinyílik egy új. De előbb a régit jól be kell zárni. Kedvező változást hozhat egy távoli utazás, vagy egy hír egy hajdani, távolba szakadt ismerőstől. A külföld: szerencse.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Különös jelentősége van e héten a társas kapcsolatoknak. Hasznára válhat, ha a szokottnál többet kommunikál, tárgyal, telefonál. Váratlanul hasznos információhoz juthat, ami majdan javítja életkörülményeit. Éljen vele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Aki önmagával áll haragban, az mások együttérzését is nehezen szerzi meg. Próbáljon kicsit lazítani; a teendőknél és céloknál most sokkal fontosabb, hogy odafigyeljen másokra, és arra a bizonyos belső hangra is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyi változások borzolják idegeit, pedig ön irtózik a bizonytalanságtól. A sors azonban sok jót is tartogat számára, de senki nem lesz, aki kikaparja a gesztenyéjét ön helyett! Vegye kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagyon bekeményített, ugyanakkor törékeny is a lelke. A kemény fizikai munka, sport most testileg, lelkileg is jót tehet. Családi és munkahelyi ügyekben értelmes kompromisszumokat köthet a mai délutánon. Várjon addig!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fogfájós napok közelednek, ha régen látogatta meg a fogorvost, most épp ideje a vizitálásnak. Főnökével ne civakodjon, próbálja meg szebbik énjét mutatni. Ez a kicsike színjáték, nagy haszonnal járhat az ön számára. Megéri!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha utazni vágyik, jobb, ha megfontoltan, előre tervez. Egy hirtelen jött csábító ajánlat tévutakra viheti, lehet, hogy több kínja lesz, mint öröme. A nyugalmas tó- és folyópartok a legjobb enyhelyek a megfáradt Nyilasok számára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az erő önnel van, de csak bánjon vele csínján. Tudatalatti problémák, feldolgozatlan sérelmek most másokra és önmagára is káros agresszióban törhetnek felszínre. Javaslom a hegymászást: test- és lélekemelő gyakorlatnak!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A társkapcsolat házába lépő Jupiter most segítheti önt abban, hogy rászánja magát arra, amire eddig nem: akár meg is házasodhat! Nehéz döntés ez a szabadsághoz szokott Vízöntőnek. De ez is a szabadság egy formája: próbálja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Neptunusz az ön jegyében jár: most aztán igazán elemében érezheti magát. Annál inkább minél többet pihenhet, úszkálhat. Ha alkot, most minden tökéletes, amit létrehoz. A gyermekek társaságát nagyon élvezi.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: